Praktijkgegevens

Ketenzorg diabetes


Ketenzorg diabetes
Wij organiseren de zorg voor mensen met Diabetes Mellitus (suikerziekte) door nauw samen te werken met zorgverleners om ons heen. De zorgketen bestaat uit de volgende zorgdisciplines:

  Huisartsen Het Huisartsenteam        Apotheken
  Praktijkondersteuners     Diëtisten
    Het Huisartsenteam        
  Pedicures     Podotherapeuten
  Huisartsenlaboratorium Star-SHL     Specialisten Amphia ziekenhuis en Bravis ziekenhuis


Diabetes DBC
Voor deze gestructureerde Diabeteszorg is met CZ Actief in Gezondheid een DBC (Diagnose Behandel Combinatie) afgesloten. Andere zorgverzekeraars volgen deze bekostigingssystematiek. In het Diabetes Bedrijfsplan staat waaruit de zorg voor de patiënt met Diabetes bestaat en de wijze waarop Het Huisartsenteam de zorg organiseert.


Diabetes projectgroep
 André van den Broek     medisch manager en huisarts
 Rene Wijland   kadersarts HVZ en huisarts
 Jan Peters   kaderarts DM
 Mariette van Veen   diabetesconsulent
 Sylvia Hoogedeure   coördinator zorgprogramma'sVoetzorg
Voetzorg is een onderdeel van Diabeteszorg en wordt binnen Het Huisartsenteam verleend door gecontracteerde pedicures en podotherapeuten. In de gratis te downloaden app Podomedics vindt u een actueel overzicht van de vergoedingen van behandelingen van voetzorg. Bekijk hier onze voetzorg folder voor patiënten.
-

 


Meer informatie?
Neem voor meer informatie over Diabeteszorg contact op met Sylvia Hoogedeure, coördinator van de zorgprogramma's, (076) 503 26 58. Gelieve dit e-mailadres niet te gebruiken voor voor het stellen van medische vragen, bestellen van herhaalrecepten en dergelijke. E-mails voor huisartsen worden niet doorgestuurd